Kineski horoskop otkrio ko će imati novca ove nedelje: Živeće u izobilju, da li ste među srećnicima?
Novčanik, Foto: Profimedia

stiže NEOČEKIVANO bogatstvo

Kineski horoskop otkrio ko će imati novca ove nedelje: Živeće u izobilju, da li ste među srećnicima?

Oni će da privuku finansijski uspeh od 21. do 27. oktobra

Objavljeno: 23:30h

Tri kineska horoskopska znaka privući će najviše finansijskih uspeha u nedelji pred nama.

Međutim, naravno, svi se podstiču da pronađu ono što ih raduje i da veruju u uspeh, jer kada jednom znate šta želite, ništa ne može da vas spreči da to postignete.

Ove nedelje, ji-đing heksagram za privlačenje finansijskog uspeha je "Planina iznad jezera", koji se menja u "Nebo nad vodom", što su kineski aspekti koji nas podsećaju da otvorenog uma uživamo u životu, istražujemo svet i sva njegova čuda, ali da je to ujedno i loša ideja kada želite da uspete. Umesto da "lutate" napravite listu svojih snova i ciljeva, zapišite jasno zašto vam taj cilj toliko znači, makar to bila samo jedna jedina stvar. Ukoliko tako učinite, raspalićete svoju unutrašnju vatru, što će vam pomoći da ostanete na pravom putu.

Izbor jednog puta može da zatvori vrata za druge, ali to je u redu. Na kraju krajeva, onaj ko želi da bude olimpijski plivač ne mari toliko da izgubi, recimo, trku u jahanju.

A ako je vaša ideja o uspehu kvalitetno proživljen život, onda morate čvrsto da se oslonite na to i da ne sudite sebi na osnovu jedinstvenih puteva drugih. Održavanje na sopstvenom putu je takođe uspeh sam po sebi.

Međutim, sada se fokusriamo na Konja, Bivola i Kozu, tri kineska horoskopska znaka koji privlače finansijski uspeh od 21. do 27. oktobra.

1. Konj

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Uspeh Konja zavisi samo od njih samih, a svaki trud će dovesti do pobede. Zato nemojte da odlažete ništa. Imate otvoren kosmički prozor koji će da vam da vetar u leđa.

Većina će vas postići uspeh u budžetiranju. Bilo da planirate da nabavite kućne potrepštine i namirnice, odmor sa porodicom, račune za novi posao ili veliki imate neki san ili cilj, napredovaćete od onog momenta kad jasno postavite svoje prioritete, i odložite ono što vam je samo smetnja.

Kineski horoskop
Kineski horoskopfoto: Roger-Viollet via AFP / Roger Viollet / Profimedia

Pritisak okruženja je vaš najveći neprijatelj u ovom trenutku. Zato ne dozvolite da podlegnete, ni vi ni vaše vreme ni novac. Umesto toga, postavite zdrave granice i nastavite da "vežbate" ako niste dobri u tome.

Vaša boja koja će da privuče više novca je ljubičasta i duboko plava. Povežite ih nekako sa svojim ciljevima i uspećete.

2. Bivo

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Vaš uspeh će proisteći iz onoga što se može nazvati samo vašom „istinskom suštinom“. Zato meditirajte i otkrijte šta je to, jer samo put koji je usklađen sa vašom suštinom može da vam donese pobedu.

Ukoliko ste u zdravstvenoj industriji imaćete ogroman finansijski uspeh. Isto važi i za one od vas koji ste plesači, scenski izvođači, vozači i dadilje. I drugi u znaku Bivola će doživeti i privući uspeh ukoliko se fokusiraju na dugoročne planove u mesto na kratkoročna zadovoljstva.

Neki od vas moraće pažljivije da kreiraju svoj društveni krug, bilo da je to na društvenim mrežama ili u stvarnom životu. Uklonite oko sebe ono što blokira vaš uspeh, kao što je stalno upoređivanje sa drugima i potreba da se impresiraju ljudi kojima je i onako svejedno.

Boja koja će privući novac u vaš život ove nedelje je crvena. Pokušajte da je "ugradite" u svoju odeću ili obuću kako bi ste dobili najbolje rezultate.

Kineski horoskop
Kineski horoskopfoto: Profimedia

3. Koza

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Kada su Koze u pitanju, vaša porodica će biti razlog za vaš finansijski uspeh. Oni od vas koji su deo porodičnog biznisa sada će iskusiti neočekivani prihod u pogledu novca i ideja za budući uspeh.

Ako ste u industriji zabave, doživećete veliki uspeh, a vaše ime će biti pomenuto na mnogim dobrim mestima. Druge Koze će iskusiti uspeh preko svoje familije i ukoliko dopuste sebi da uče kroz nove prilike. Samo izaberite ono što je vama važno, a sve ostalo pustite.

Kod nekih od vas finansijske blokade su rezultat jednog toksičnog prisustva u vašem životu, mada je kod nekih u pitanju i više od jedne osobe. U pitanju je neki energetski vampir, pa čak i iz porodice ili neprijatelju prerušen u najboljeg prijatelja. Svakako možete da uklonite ovu blokadu samo ako jasno vidite kako iscrpljuje vas i vašu vitalnost.

Boja koje će vam privući novac ove nedelje su zlatna i zelena. Pošaljite poruke zlatnim slovima ili pozivnice u zlatnim kovertama, i one će vam indirektno vratiti bogatstvo.

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso / Ona / Your Tango / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.